Tér és forma Tér és Forma Szombathely Kft.

Cégünkről

A Kft. működését 1990. decemberében kezdte három fővel. 1991-ben vásárolta meg első saját irodáját, majd 2002-ben vásárolt a Kft. egy kb. 4500 m2-es területet, mely többek között lehetőséget adott a gépjárműpark telephelyének kialakítására. 2007-ben az ugyanitt felépített épületbe költözött az iroda is.
Fő profilunk a nemzetközi közúti árufuvarozás, szállítmányozás, fuvarszervezés és fuvarközvetítés.
Renault
Míg kezdetben kizárólag magánfuvarozók és egyéb partnerek eszközeire szerveztünk fuvarokat, 1996-tól saját fuvareszközeink segítségével is teljesítjük megbízóink fuvarigényeit.
Gépkocsiparkunk 5,5-től 25 tonnáig terjedő teherbírással rendelkező, általában öt évnél nem idősebb gépkocsikból áll.

Jelenleg 13 db ponyvás, fix felépítményű tehergépjárművel rendelkezünk. Ezek közül 1 db 13,6 m-es nyerges szerelvény a többi kb. 8 m hosszú rakfelülettel rendelkező szóló gépkocsi 2,8 m belmagassággal.

Saját járműveinkkel első sorban a következő országok között, illetve országokban fuvarozunk: Ausztria, Szlovákia, Szlovénia és esetenként Csehország és természetesen Magyarország. Vállaljuk teljes rakományok és részrakományok fuvarozását is, darabáru vagy gyűjtő fuvarozást valamint rakodási tevékenységet azonban nem végzünk.
ADR Kezdetektől fogva vállaljuk és végezzük küldeménydarabos veszélyes (ADR-es) áruk fuvarozását. Valamennyi saját tehergépkocsink el van látva az alapvető ADR felszereléssel, gépkocsivezetőink rendelkeznek ADR vizsgával.
Tér és Forma 2021
; ?>